Loading

Voel u thuis in De Hofstee

Midden in de Kempen, het groene hart tussen Turnhout en Eindhoven, vindt u restaurant De Hofstee. Een oude boerderij die in 1997 werd omgebouwd tot een ruim, maar tegelijk intiem restaurant waar gasten zich thuis voelen.

U wordt in De Hofstee gastvrij ontvangen door het echtpaar Rob en Shameeza van der Veeken. Beiden zijn geen onbekenden in de wereld van de gastronomie. Shameeza werkte jarenlang als gastvrouw, terwijl Rob zijn kwaliteiten als souschef ontwikkelde in diverse restaurants, waaronder het vermaarde tweesterrenrestaurant Da Vinci in Maasbracht.

Geniet van een aperitief bij de open haard, proef de heerlijke gerechten die chef-kok Rob van der Veeken en zijn team voor u bereiden en sluit de avond sfeervol af met een van de vele kaassoorten die u zelf uitkiest op het antieke hakblok. Bij goed weer bent u ook van harte welkom voor een lunch of diner in de prachtige boerderijtuin.

Groepen

Restaurant De Hofstee biedt ook mogelijkheden om groepen te ontvangen, bijvoorbeeld voor bruiloften. Neem hiervoor contact op met Shameeza en Rob van der Veeken, we bieden u graag een arrangement op maat.

Rob en Shameeza
van der Veeken
Sniederslaan 121
5531 EK Bladel
Tel. 0497 - 38 15 00

Openingsuren
ma t/m vrij 12.00 - 14.30u
ma t/m za 17.30 - 21.30u
zo doorlopend open van 12.00 - 21.00u
op woensdag gesloten


vogel